Fenegriek 120 capsules

Prijs: €15,00

Fenegriek is een kruid dat bekend staat om zijn melkproductie verhogend effect. De beste resultaten met fenegriek worden behaald in de eerste weken van de borstvoeding. Dosering: 3x per dag 1 tot 3 capsules.

 

Bestel

Phytolacca decandra D6 (VSM)

Prijs: €13,50

Phytolacca Decandra D6 is een homeopathisch geneesmiddel
Let op. Sinds 1 juli 2013 mogen homeopathische geneesmiddelen alleen nog maar verkocht worden zonder uitleg op de verpakking en in de bijsluiter waarvoor ze bedoeld zijn. Dit omdat de werking niet wetenschappelijk is aangetoond.
Bestel

Lecithine 100 capsules 1.200 mg (Elvitaal)

Prijs: €11,00

Lecithine is een voedingssupplement dat de hoeveelheid meervoudig onverzadigde vetzuren verhoogt in moedermelk. Hierbij kunnen moeders die borstvoeding geven baat hebben. De kleverigheid van de moedermelk neemt af en mogelijk ontstaat er dan minder snel een verstopping. De geadviseerde dosis is 3 keer 1 softgel capsule per dag.

Let op bij allergie soja!

Bestel

Gezegende distel tinctuur

Prijs: €8,00

Gezegende distel is een apart kruid dat een goede werking heeft bij een lage melkproductie. Dit kruid is in te nemen in de vorm van capsules of een tinctuur. Dit kruid zorgt niet alleen voor een goede spijsvertering, maar ook voor een boost van de melkproductie. Volgens een Canadese onderzoeker is dit kruid in combinatie met Fenegriek de ‘holy grail’ voor een betere lactatie. Moeders die borstvoeding geven wordt aangeraden om drie x per dag 20 druppels van de tinctuur te nemen om de lactatie te bevorderen.

 

Bestel

Salie (bio Tea in Motion)

Prijs: €2,50

 Wil je je melkproductie iets afremmen? Heb je ervoor gekozen om geen borstvoeding te geven of wil je gaan stoppen? Salie staat bekend om zijn melkproductie verlagende werking.

Bestel