over-ons

Wij zijn Liesbeth Gresel en Geja Klaassen

Samen zijn wij in oktober 2014 Borstvoedingscentrum het Gooi gestart.

Wij werken in het ziekenhuis Tergooi locatie Blaricum als verpleegkundigen en als lactatiekundigen. Liesbeth is kraamverpleegkundige en Geja kinderverpleegkundige.
Dit is een grote meerwaarde voor onze praktijk. We hebben veel ervaring met gezonde en zieke moeders en zuigelingen.

Wij hebben beiden een gezin en onze kinderen borstvoeding gegeven. We hebben ervaren hoe prachtig dit is, maar ook hoe lastig het soms kan zijn. Goed advies maakt uit op zo’n moment.

Om de kwaliteit van onze praktijk te waarborgen laten wij ons bijscholen door studiedagen en congressen. Elke 5 jaar laten wij ons als lactatiekundigen IBCLC her-certificeren. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL)

Borstvoedingscentrum het Gooi (Hilversum) is geen onderdeel van Tergooi, en Tergooi draagt geen verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden van Borstvoedingscentrum het Gooi.

 

2 gedachten over “Over ons

 • 9 maart 2019 om 07:35
  Permalink

  Beste Liesbeth en Geja,

  Graag zou ik een pakje Rite aid hydrogel pads willen bestellen en nu las ik dat deze ook op te halen zijn in Hilversum, klopt dat? Scheelt mij namelijk weer reis- of verzondkosten! Ik hoor jullie graag.

  Met vriendelijke groet,
  Anneloes Versteeg

  Beantwoorden
 • 21 juni 2019 om 11:20
  Permalink

  Beste Liesbeth,

  Tijdens mijn vorige 2 zwangerschappen heb ik al eens jouw hulp gehad. Nu ben ik zwanger van de derde en zou ik graag even ruggenspraak willen. Ik twijfel aan borstvoeding of flesvoeding en liefste zou ik beide combineren en de borstvoeding alleen in afgekolfde variant geven ivm continu spruw bij mijn twee andere kids. Kun jij mij hierover adviseren? Groetjes Carolina Heemskerk- Boonstra

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *