Alle producten bij ons te koop in Tergooi Blaricum op afspraak

 

Medela tepelbeschermers

Prijs: €13,00

Medela tepelbeschermers beschermen pijnlijke tepels of tepels met kloven en helpen het herstel van de huid, doordat ze voorkomen dat kleding tegen je tepels schuurt.

 

 

[/ux_image_box] [/col]

Moedermelk bewaarzakjes

Moedermelkbewaarzakjes

Prijs: €8,50

Medela moedermelkbewaarzakjes zijn eenvoudig te gebruiken, hygiënisch en zeer handig om afgekolfde moedermelk te bewaren, vervoeren en verwarmen.

 

Safe & Dry 4 wasbare zoogcompressen

Prijs: €11,50

Blijf droog en zelfverzekerd met de milieuvriendelijke zoogkompressen van Medela, die je kunt wassen en steeds opnieuw dragen.

Medela Citystyle kolftas

Medela Citystyle schoudertas

Prijs: van €30,00 nu €15,00

Fraaie schoudertas die ook standaard met de Medela Freestyle wordt geleverd. In deze borstkolftas kun je handig al je borstkolf onderdelen hygiënisch meenemen. De tas is afsluitbaar met een rits en heeft praktische opbergvakken.

  • Afmetingen: ca 32 x 24 x 16cm
  • wordt geleverd zonder koeltasje en inhoud

 

Medela Purelan tepelzalf

Prijs: 37 gram €12,00

Medela Purelan tepelzalf is gemaakt van zuivere lanoline(wolvet). Lanonline wordt gebruikt om gevoelige of droge tepels te voorkomen of te verzachten. Purelan 100 ondersteunt de opbouw van natuurlijke huidvetten en trekt goed in de hoornlaag van de huid. Ook geschikt voor droge babyhuid en andere droge huid (b.v. voor gesprongen lippen en schrale neus bij verkoudheid)

  • Geen toevoegingen of conserveringsmiddelen
  • 37 gram tube
  • Let op: wolvet kan een allergische reactie veroorzaken

 

[/row]