Medela tepelbeschermers

Prijs: €13,00

Medela tepelbeschermers beschermen pijnlijke tepels of tepels met kloven en helpen het herstel van de huid, doordat ze voorkomen dat kleding tegen je tepels schuurt.

Bestel

Rite Aid Hydrogel Breast Discs (12 stuks)

Prijs: €11,50

Rite Aid borstkompressen werken verzachtend en verkoelend bij pijnlijke tepels en tepelkloven. De borstkompressen van Rite Aid versnellen ook de genezing.
Bestel

 

Moedermelk bewaarzakjes

Moedermelkbewaarzakjes

Prijs: €8,50

Medela moedermelkbewaarzakjes zijn eenvoudig te gebruiken, hygiënisch en zeer handig om afgekolfde moedermelk te bewaren, vervoeren en verwarmen.

Bestel

Safe & Dry 4 wasbare zoogcompressen

Prijs: €11,50

Blijf droog en zelfverzekerd met de milieuvriendelijke zoogkompressen van Medela, die je kunt wassen en steeds opnieuw dragen.

Bestel

Medela Citystyle kolftas

Medela Citystyle schoudertas

Prijs: €30,00

Fraaie schoudertas die ook standaard met de Medela Freestyle wordt geleverd. In deze borstkolftas kun je handig al je borstkolf onderdelen hygiënisch meenemen. De tas is afsluitbaar met een rits en heeft praktische opbergvakken.

  • Afmetingen: ca 32 x 24 x 16cm
  • wordt geleverd zonder koeltasje en inhoud

Compleet Medela koeltasje los leverbaar!

Bestel

Yakso kokosolie

Kokosolie geurloos biologisch

Prijs: €3,99

Verpakking: pot 320 milliliter

Te gebruiken ter preventie van schimmel. Ook tegen schuren van kolf schild bij afkolven. Hoewel alles wat bij een zuigeling via de mond binnenkomt als bijvoeding moet worden beschouwd, is de belasting voor de darm door kokosolie zeer gering. Als het vet dun wordt aangebracht op de tong en de slijmvliezen in de mond van de baby is de hoeveelheid die uiteindelijk in de maag komt zeer klein. Kokosolie extra vergin is al een bekend ingrediënt van verzorgende zalf voor de tepels, waarvan bekend is dat het voor het voeden aan de borst niet hoeft te worden verwijderd.

Bestel

Medela Purelan tepelzalf

Prijs: 7 gram tube €6,00 en 37 gram €9,00

Medela Purelan tepelzalf is gemaakt van zuivere lanoline(wolvet). Lanonline wordt gebruikt om gevoelige of droge tepels te voorkomen of te verzachten. Purelan 100 ondersteunt de opbouw van natuurlijke huidvetten en trekt goed in de hoornlaag van de huid. Ook geschikt voor droge babyhuid en andere droge huid (b.v. voor gesprongen lippen en schrale neus bij verkoudheid)

  • Geen toevoegingen of conserveringsmiddelen
  • 37 gram tube
  • Let op: wolvet kan een allergische reactie veroorzaken
Bestel