Medela 3-in-1 Voedingsbh en kolf bh voor zwangerschap borstvoeding en kolven – Zacht en met stretch van €42,50 voor €25

De Medela 3-in-1 Voedings- en kolf bh is ademend en licht van gewicht voor ultiem comfort bij borstvoeding, elektrisch kolven en in-bra kolven. Met 3 handige functies maakt deze bh borstkolven en het borstvoeden van je baby zo makkelijk mogelijk, zonder je bh uit te hoeven trekken. Op de eerste plaats is het veelzijdige 3-in-1 ontwerp licht van gewicht, ultra-ademend en gemaakt met Adaptive Stretch™ voor een perfecte pasvorm. Verstelbare bandjes zorgen ervoor dat voor iedere mama de juiste pasvorm ingesteld kan worden. Daarnaast zorgen de gepatenteerde dubbele clip en volledig wegvouwbare cups voor maximaal huid-op-huidcontact met je baby tijdens het voeden. Als laatste geeft de bh optimale ondersteuning voor draagbare borstkolven – voor meer vrijheid en flexibiliteit bij andere dagelijkse taken. Om handsfree af te kolven, hoef je simpelweg een clipje los te maken en de eerste laag van de bh naar beneden te vouwen. De 3-in-1 voedings- en kolf bh is geschikt voor gebruik met de meeste borstschilden.

 

Medela Easy Expression kolf bustier zwart & wit. Maat S, M & L  Prijs €34

Met de Medela Easy Expression Bustier heb je tijdens het afkolven haar handen vrij, waardoor je tegelijkertijd andere rustige activiteiten kan verrichten, zoals lezen of internetten. Deze comfortabele bustier is de ideale aanvulling op de dubbele elektrische borstkolven van Medela.
De Easy Expression Bustier is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart.

Belangrijke eigenschappen:
• Handige ritssluiting om gemakkelijk aan- en uit te trekken.
• Elastisch en aangenaam om te dragen.
• Kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen op maximaal 30 °C.
• Gemaakt van 93% katoen en 7% elasthaan.

 

Quick Clean™ magnetronsterilisatiezakken 5 stuks

Prijs: €12,00

Met de magnetronsterilisatiezakken van Medela kun je borstkolfonderdelen en borstvoedingsaccessoires eenvoudig, snel en veilig desinfecteren. Per zak herbruikbaar voor 20 keer.

 

Verschillende kolf onderdelen te koop. Bel of stuur een whatsapp of iets op voorraad is.

 

Lanke silicone kolf lekschaal

Siliconen lekschaal 90ml

Prijs: €13,00

De Lanke silicone kolf / lekschaal kan gebruikt worden om (lek)melk op te vangen aan de borst die niet in gebruik is door baby of wanneer moeder ernstige stuwing ervaart doordat de borsten te vol zitten én is een stuk voordeliger dan de Haakaa kolf.

Silicone kolven maken gebruik van jouw toeschietreflex (TSR). Doordat de Lanke silicone kolf vacuum geplaatst wordt op de borst loopt de melk in de lekschaal wanneer baby aan de andere borst drinkt. Lekmelk die gekolft wordt in een goed gesteriliseerde lekschaal is geschikt om te mengen met andere gekolfde melk. Lekmelk kan per dag wel oplopen tot 180 ml en is dus mooi meegenomen voor jouw voorraadje gekolfde melk!

  • Materiaal: Silicagel, 100% food grade silicone
  • BPA, latexvrij, ftalaat en PVC vrij
  • Inhoud: 90 ml

Wordt geleverd met deksel.