Siliconen lekschaal 90ml

€12,00

De Lanke silicone kolf / lekschaal kan gebruikt worden om (lek)melk op te vangen aan de borst die niet in gebruik is door baby of wanneer moeder ernstige stuwing ervaart doordat de borsten te vol zitten én is een stuk voordeliger dan de Haakaa kolf.

Silicone kolven maken gebruik van jouw toeschietreflex (TSR). Doordat de Lanke silicone kolf vacuum geplaatst wordt op de borst loopt de melk in de lekschaal wanneer baby aan de andere borst drinkt.

Lekmelk die gekolft wordt in een goed gesteriliseerde lekschaal is geschikt om te mengen met andere gekolfde melk. Lekmelk kan per dag wel oplopen tot 180 ml en is dus mooi meegenomen voor jouw voorraadje gekolfde melk!

Materiaal: Silicagel, 100% food grade silicone

BPA, latexvrij, ftalaat en PVC vrij

Inhoud: 90 ml

Wordt geleverd met deksel

Ardo Calypso Double Plus €169

CalypsoDoublePlus-product-packshot-CMYK

In de halve tijd afkolven

Met de Calypso Double Plus kunt u beide borsten tegelijkertijd zacht afkolven. Dit dubbelzijdige afkolven draagt bij aan het verhogen en in stand houden van het melkvolume. Borstschelpen in drie verschillende maten garanderen dat elke moeder de maat kan vinden die bij haar tepels past. Het zachte Optiflow massage-inzetstuk masseert de borst actief en zorgt voor efficiënt en zacht afkolven.

Een overzicht van de belangrijkste eigenschappen

 

 • Zeer stil
 • Gemakkelijk en intuïtief te gebruiken
 • Verlengde garantieduur (400 uur)
 • Zuigkracht (vacuüm) en frequentie (cyclus) kunnen individueel en onafhankelijk van elkaar worden gekozen
 • Voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen door de “Vacuum Seal”-technologie
 • Inclusief reinigingsborstel
 • Vermindert de afkolftijd met de helft, bijvoorbeeld tot 10 – 15 minuten
 • Vermindert alle ardo motors: Garantievergoeding tot 400 uur kolftijd! De kolf telt zelf de uren en geeft aan wanneer de 400 uur overschreden zijn.

Ardo Calypso losse motor €115

Heb je een Symphony borstkolf gebruikt en wil je met jouw persoonlijke afkolfset thuis verder kolven dan kan je de Ardo Calypso ombouwset aanschaffen voor een upgrade naar een dubbelzijdig elektrische 2 fase borstkolf. Let wel op dat er geen melk in je slangen komt anders vervalt de garantie.
Het pakket bevat:
Ardo Calypso Motorblok
Adaptor
Koppelstukje

Ardo Calypso To Go €240 op bestelling

calypsotogo_mit-tasche

Complete mobiliteit! De elektrische kolf wordt geleverd in een charmante schoudertas. De tas bevat een koeltasje met 3 koelelementen8 moedermelkflessen en een handgreep zodat je zowel elektrisch als handmatig kunt kolven.

 

 

ARDO Calypso enkelzijdig  €135

calypsoone-2

Deze kolf is een moderne, meest geluidloze en goedgeprijsde borstkolf:

 • Zowel in de stimulatiemodus als ook in de afkolfmodus kunnen vacuüm en het ritme afzonderlijk ingesteld worden.
 • Naar behoefte kan de Calypso door het gebruik van een extra Pumpset tot een nog efficiëntere dubbele kolf uitgebreid worden.
 • De Calypso werkt zowel met batterijen als op netstroom.
 • Bescherming en veiligheid tegen ziekteverwekkers en verontreinigingen door de “VacuuSeal“ technologie.
 • Een aantrekkelijk en compact design alsmede een stille werking maken discreet afkolven mogelijk.

Met de verlengde en van de aankoopdatum onafhankelijke garantievergoeding neemt Ardo als enige fabrikant de volledige werkingsgarantie op zich voor een gemiddelde afkolftijd voor het voeden van tenminste twee zuigelingen.