Horigen Chicture met handkolf nieuw model 2018. Maat schild 107pp  €225,00

Zonder handgreep €210,00

(model 109 pp op bestelling €210)

 

 

Maak kennis met 3D kolven: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuum en massage kolf je op een ontspannen manier.

De sterke Chicture heeft 2 motoren en het vacuum van de kolf is dus per borst in te stellen. Niet elke borst is hetzelfde en kan verschillende stimulatie nodig hebben.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Wanneer je klaar bent met dubbelzijdig kolven en per borst nog wilt nakolven, kies je via het touchscreen of je de linker- of rechterborst wilt kolven.

Chicture heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

Omdat Horigen weet hoe vervelend het is allerlei maten flessen te moeten aanschaffen zitten er in de verpakking 2 adapters zodat je allerlei flessen met brede en smalle halzen onder de kolf kunt gebruiken (Let op: Beldico en Materni flessen zijn niet op de flessenhalsadapter te gebruiken)

 

De Horigen Chicture borstkolf heeft een gesloten systeem.

Uitermate geschikt voor tepelmaat 24 mm en kleiner. Wanneer je een grotere maat denkt te hebben dan raden we je aan om de Horigen 3D kolfset eerst te testen. zie hier ook het filmpje van de horigen kolf

3D borstschilden horen de tepel en tepelhof te omsluiten om te kunnen kolven. Afbeeldingen van te grote of te kleine borstschilden zijn hier niet van toepassing.

BPA vrij. 2 jaar garantie Afmeting motor: 16 x 11 x 8 Gewicht motor: 589 gr.

De verpakking bevat:

 • Kolfmotor met touchscreen
 • 2 Kolfsets met 3D siliconen schilden, schildafdekking en 2 brede nek flessen
 • 2 x Flessenstandaard
 • 1 x Adapter
 • 2 x Flesadapter
 • 2 x Flessenspeen
 • 2 x Flessendop

 

Horigen Grace €147,50 incl kolfset met 3D siliconen schild

Horigen-Grace-Electric-Breastpump-with-Breastpump-with

 3D kolven met de enkelzijdige, elektrische Horigen Grace: het zachte siliconen schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuum en massage kolf je op een ontspannen manier.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

 

Medela Symphony > Horigen Grace losse motor €125,00

Ombouwset Grace om met de Medela Symphony afkolfset thuis dubbelzijdig verder te kolvenGrace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos. Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.  Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus.

 

De ombouwset bevat:

 • Grace motor
 • Netstroom adapter
 • 2 x Horigen slang
 • 2 x backflow protector
 • Y-stuk

De Symphony afkolfset dien je zelf om te bouwen:

Verwijder de harde nippel uit het Beldico Y-stuk en plaats het Y-stuk in de motor. Schuif de uiteindes van de Horigen slangen stevig in het Y-stuk. Schuif de andere uiteinden van de slang over het korte stokje van de backflow protector. Steek het lange uiteinde van de backflow protector in de achterzijde van de Medela personalfit connector. Je bent nu klaar om te kolven!

Medela Symphony > Horigen Beature losse motor €100,00

Ombouwset Beature om met de Medela Symphony afkolfset thuis, met een gesloten systeem, dubbelzijdig verder te kolven.

Let op: alleen geschikt voor dubbelzijdig kolven ivm hoog vacuum.

De Beature borstkolf is zowel op stroom als op AA batterijen te gebruiken. De netsnoer heeft een ook een USB aansluiting. Makkelijk om in de auto aan te sluiten of op je pc of een powerbank.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.  Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus.

De ombouwset bevat

 • Beature motor
 • Netstroom adapter / kabel met USB aansluiting
 • 2 x Horigen slang
 • 2 x backflow protector
 • Y-stuk

De Symphony afkolfset dien je zelf om te bouwen:

Verwijder de harde nippel uit het Beldico Y-stuk en plaats het Y-stuk in de motor. Schuif de uiteinden van de Horigen slangen stevig in het Y-stuk. Schuif de andere uiteinden van de slang over het korte stokje van de backflow protector. Steek het lange uiteinde van de backflow protector in de achterzijde van de Medela personalfit connector. Je bent nu klaar om te kolven!

Freestyle €300 incl Calma fles 

Freestyle

all-in-one. innovatief. tijdbesparend.

Medela Freestyle, één van de kleinste dubbele elektrische borstkolven ter wereld, helpt moeders kostbare tijd te besparen en geeft ze meer bewegingsvrijheid tijdens het afkolven. Medela Freestyle is ideaal voor dagelijks en intensief gebruik.

 • Efficiënt: Dubbel afkolven in combinatie met de 2-fase systeem  ofwel 2-Fasen afkolven, vergroot de hoeveelheid afgekolfde melk.
 • Vernieuwend: Klein en licht om het dagelijks afkolven zo comfortabel en natuurlijk mogelijk te maken.
 • Comfortabel: De regelbare vacuüminstelling en de geheugenfunctie zorgen voor een grote mate van comfort.
 • Volledige controle: Een verlicht display toont alle relevante informatie.
 • Ondersteuning van melkproductie: Dubbel kolven kan helpen om de melkproductie te vergroten en in stand te houden.

 

Swing Maxi €200 incl Calma fles 

medela-breast-pumps-swing-maxi-complete_jpg_2016-08-18-09-40-10

De Medela Swing maxi combineert de kwaliteit van de Medela Swing met een krachtigere motor voor dubbele kolfactie. In vergelijking met enkel afkolven, kun je door dubbel te kolven in de helft van de tijd 18% meer melk afnemen.

Meer melk met een hogere energiewaarde

De Medela Swing maxi kolft tegelijkertijd van beide borsten en dat betekent dat je meer melk met een hogere energiewaarde kunt afkolven.

Eenvoudig te bedienen, comfortabel in het gebruik

De Swing maxi heeft een heel eenvoudig ontwerp en kan gemakkelijk worden meegenomen. De borstkolf kan eenvoudig uiteen worden genomen voor reiniging, en alle onderdelen (met uitzondering van de slang) kunnen in een magnetron worden gesteriliseerd.

2-Phase Expression technologie

Dankzij de 2-Phase Expression technologie van Medela simuleert de borstkolf het natuurlijke zuiggedrag van je baby aan de borst en is deze heel comfortabel in het gebruik. De 2-Phase Expression technologie begint met een kort, snel zuigritme tot de melk begint te stromen en schakelt dan over naar een trager ritme om de melk af te kolven. Met de handige knoppen omhoog/omlaag kun je het vacuüm op het maximale comfortabele vacuüm niveau instellen waarop je melk het best stroomt